Отзиви

Чрез  тес терапията  и  психотерапевтични техники, които използвам помагам не само персонално, но и на цели семейства да се излекуват и подобрят психичното и физическото си здраве. След терапията и без необходимостта от лекарства те се чувстват добре и в хармония със себе си и заобикалящия ги свят.

Надежда за всеки! – Като психотерапевт ежедневно се срещам с хора изпаднали в ситуации, от които не виждат изход. Чувството за непълноценност, за живот изпълнен с болка и страх са проблеми съпътстващи хората.

Чрез тес терапията и психотерапевтични техники, които използвам помагам не само персонално, но и на цели семейства да се излекуват и подобрят психичното и физическото си здраве. След терапията и без необходимостта от лекарства те се чувстват добре и в хармония със себе си и заобикалящия ги свят.

СТЕФКА ИВАНОВА - ПСИХОЛОГ – ПСИХОТЕРАПЕВТ

„ Вече чувствам баланс по отношение на психичното си здраве, имах лични проблеми, поради които бях непрестанно напрегната.”

М. Заимова - Пациент

През 2009 с стартирах кабинет по рехабилитация, масаж и алтернативна терапия в Благоевград. С ТЕС апарат работя от няколко години и аз и пациентите ми са възхитени от резултатите. Това е физиотерапевтичен апарат със широк спектър показания за определни заболявания с научно и практически доказан терапевтичен ефект.

ТАНЯ ВАРЛАМОВА - Доктор

„Много съм доволна, защото най-накрая реших проблема си с депресията. Само преди няколко седмици бях ужасно отчаяна, сега сякаш съм нов човек. Благодарение на терапията подобрих отношенията си в семейството.”

Н. Петрова - Пациент