ЗА МЕТОДА ТЕС

На базата на научно откритие № 237 с приоритет от 1996 г. като „Явление на селективност на транскраниалното електрическо въздействие на защитните механизми на мозъка”е патентован апарат „ENDORPHINS” реализиращ напълно безвреден метод за стимулирането на ендорфинните структури на мозъка, наречени още собствен защитен механизъм чрез излъчване на слаби импулси, работещи на тяхната квазирезонансна честота. Простичко казано ние караме организма да се лекува сам, стимулирайки защитните механизми на мозъка да работят по-интензивно. За по-подробна и онагледена информция разгледайте кратка презентация на метода от ТУК. Преимуществата на този метод са очевидни:

1.В повечето случаи се отстранява причината, а не симптомите на заболяването, както е при медикаментозното лечение.

2.Покрива широк спектър от заболявания, които лекува, а при някои е единствения /например нервносензорна глухота и шум в ушите/. Виж ПОКАЗАНИЯ.

3.Няма никакви вредни странични ефекти /погледнете само съответната графа дори на безобидния Аспирин, да не говорим за някои “по-силни” лекарства/.

4.Организма се лекува цялостно, тоест лекувайки едно заболяване, вие лекувате и други, за които може дори да не подозирате.

5.В организма не се вкарва нищо, просто се подтиква да се лекува сам.

6.Лечението е лесно, абсолютно безболезнено и приятно.

7.Заменя лекарствата, но няма противопоказания за използването им, дори напротив – в определени случаи усилва техния лечебен ефект /например при някои химеотерапевтични средства в онкологията/. Изтеглете презентация за приложение на метода ТЕС в онкологията от ТУК

Всичко това се осъществява по метода на Транскраниалната Електростимулация (ТЕС) на Защитните Механизми на Мозъка, реализиран чрез апаратите „ENDORPHINS”. Виж АПАРАТИ. В днешно време, когато лекарствените средства не са по джоба на всеки от нас и лекарствените алергии са широко разпространени, използването на безлекарствени методи за лечение е особенно привлекателно.

ПРИКАНВАМЕ КЪМ СЪТРУДНИЧЕСТВО ЛЕКАРИ, МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ, ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ, УНИВЕРСИТЕТИ И ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА. СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.

ТEС-терапията е високоефективен немедикаментозен метод на лечение и позволява от 2 до 5 пъти да се съкрати количеството на използваните медикаменти, включително и аналгетици, инфузионни разтвори, антибиотици, имуномодулатори, антидепресанти, някои хормонални средства и в повечето случаи (особено при леките форми на заболяванията) напълно да ги замести. В сайта е приведен списък с показания за приложението на ТЕС-терапията.

Основните ефекти на ТЕС-терапията, обусловени от усилената продукция и отделянето на ендорфини са  представени на схемата: