ПАЦИЕНТИ

Отзиви от пациенти:

Пациенти на Стефка Иванова, Психолог, Психиатър

Проблем /частен-личен живот/

М. Заимова – „ Вече чувствам баланс по отношение на психичното си здраве, имах лични проблеми, поради които бях непрестанно напрегната.”

Проблем /здравословен/

И. Димитров – „Отличен резултат с максимално подобрение!”

Проблем /здравословен/

Я. Милкова – „ Страдах от невроза дълго време, сега мога да кажа, че получих траен ефект от тес терапията, дори спрях лекарствата.”

Проблем /здравословен/

Н. Петрова – „Много съм доволна, защото най-накрая реших проблема си с депресията. Само преди няколко седмици бях ужасно отчаяна, сега сякаш съм нов човек. Благодарение на терапията подобрих  отношенията си в семейството.”

Проблем /здравословен/

Л. Найденов – „Имах голям проблем с алкохола, после започнах и с наркотиците, уж на шега, неможех да спра, не вярвах че ще се оправя. След няколко сеанса видях подобрението и започнах да се възтановявам.”

Проблем /здравословен/

В.Красимирова – „Благодарение на сеансите, хиперактивността на сина ми намаля, той стана видимо по спокоен.”

Проблем /задравословен/

А.Хр.– „ Страдам от паническо разстройство, още повреме на втория сеанс започнах да се чувствам много добре.В момента съм спокойна, лечението беше адекватно и много благоприятно.”

Проблем /здравословен/

К.Атанасова – „Резултатът не закъсня. По цели нощи не можех да спя, беше ме страх да излизам на вън. След терапията нещата се промениха, успокоих се и се стабилизирах.Не правя нервни кризи и спя спокойно. В добро общо състояние съм.”

Проблем /здравословен/

П.Виталева – „ До сега съм била на няколко сеанса и съм доволна, помогна много на мен и детето ми , което е с дислексия.”