Трансаир-05 (полипрограмен)

Ексклузивност и многофункционалност – това са преимуществата на този апарат!
Този апарат е разработен за лекари, желаещи да предложат на своите пациенти нещо изключително. Трансаир–05 има широк набор от режими на електровъздействие и е снабден доста допълнителни функции: контрол на честотата на импулса, индикатор за времето на сеанса с обратно отброяване, возможност за управление на частотната модулация и функция за автопроверка. Разработен е с електронна система за защита на пациента (автоматическо изключване на Трансаир–05 при нарушение на работата му).
В апарате е заложена глосова и мелодична поддръжка на всички режими на работа с возможност за цифрова регулация на силата на звука, което не само увеличава удобството на ползоване, но има и благотворно психотерапевтично действие. Апарата се възприема като одушевен, „жив“ предмет, пациента има повече доверие.
Трансаир–05 (полипрограмен) е добър за специалисти, които искат не просто да провеждат процедури, а творчески да подхождат към лечението на всеки пациент, индивидуално да подбират най-подходящите параметри на въздействието.
Апарата е комплектован с касета (или, по желание, CD-диск) със сеанс за музико-психотерапия.
Видове ток: импулсен монополярен и импулсен биполярен с възможност за включване на честотна модулация, постоянен в съчетание с импулсен монополярен, постоянен.
Величина на импулсния ток: до 5мА
Величина на постоянния ток: до 5 мА
Зехранване: мрежово, 220 V, 50 Hz.
Габарити: 290х200х155мм
Маса: 2 кг